flag EN
 

Maine Coon .nl - Foto van de Maand

voor al uw informatie over het kattenras Maine CoonDe foto van de maand is een onderdeel van het forum.

Iedere maand is er een bepaald onderwerp waar de foto's aan moeten voldoen. Iedere forum gebruiker mag dan maximaal 1 foto inzenden van een Main Coon.
Afhankelijk van het aantal inzendingen volgen er dan voorrondes en een finale waarin forumgebruikers hun stem uit kunnen brengen.
De winnende foto komt dan telkens op het forum te staan en op de voorpagina van deze website. Ook krijg de winnaar een icoon bij haar gebruiker te staan, zodat iedereen kan zien dat deze gebruiker een winnaar is.

Om de oude gewonnen foto's overzichtelijk en makkelijk weer te geven en te zorgen dat ze beschikbaar blijven, staan ze hier op de pagina van het bijbehorende jaartal ook nogmaals.

Onderaan deze pagina bij de meer info, staat de link naar het forum gedeelte waar je alle inzendingen kunt bekijken, stemmen en zelf foto's inzenden.Aangezien er iedere maand een verkiezing gehouden wordt en al meerder jaargangen kent, is er voor ieder jaar een pagina met de winnaars gemaakt. Hieronder staan de jaren en dit zijn ook tevens de links om naar de bijbehorende pagina toe te gaan.

Interne links:
Foto van de Maand forum gedeelteBronnen:
De meeste informatie is samengesteld uit vele berichten en reacties van het forum. Hieruit is de belangrijkste info is gehaald. Groot voordeel is dat op deze manier ook onderwerpen behandeld worden waar anders niet aan gedacht zou zijn en er ook allerlei problemen en oplossingen uit de praktijk tussen zitten. En minstens zo belangrijk is dat je door de verschillende bronnen, een onderwerp van verschillende kanten belicht.

Garanties dat alles berust op waarheid kunnen dus niet gegeven worden, maar de informatie is met zorg geselecteerd om onjuistheden zoveel mogelijk te vermijden.

De gebruikte foto's op de site zijn over het algemeen van bezoekers van de site en hun naam is daar dan ook bij vermeld of van de maker van de site zelf. Van de overige afbeeldingen is de bron vermeld en zoveel mogelijk is er gevraagd om toestemming tot gebruik ervan. Mocht toch blijken dat bijvoorbeeld de vermelde bron niet de rechtmatige eigenaar is, neem dan even contact op via contact.

Heb je zelf verbeteringen,aanvullingen,opmerkingen over de inhoud, laat het dan weten via contact. 
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2